top of page

TJENESTER

UGB_RoedLoper.jpg

PR OG KOMMUNIKASJON

En kommunikasjonsstrategi bør ligge til grunn for de handlingene du utfører, det du sier og det du gjør.

 

Et solid forarbeid, et innsalg med spisset budskap og forståelig språk som når målgruppen, er min arbeidsmetode. Evaluering er en selvfølge for å lære og erfare. 

PR krever engasjement og interaksjon med en tredjepart. PR krever gode relasjoner.

 

Disse relasjonene kan for mange oppleves som utenfor rekkevidde. Jeg kan bidra gjennom mitt nettverk i media til at ditt budskap når frem til mottakeren. 

 

Hva kan UGB Consulting AS tilby av tjenester: 

PR- og medierådgivning, medietrening og medieinnsalg. Kommunikasjonsstrategi.

 

Pressehåndtering - arrangere pressemøter. 

PR-ansvar ved premierer, finaler, lanseringer og pressekonferanser. Bidra ved planlegging og gjennomføring ved fotoshoot og event.

UGB Consulting AS sitt nettverk inkluderer profesjonelle aktører innen foto som reportasjefoto, portrettbilder og bedriftsbilder. Videoproduksjon, SoMe, filming, lyd, lys, produsenter og regissører og produksjon. 

 

MANAGEMENT

UGB Consulting ivaretar profilerte aktører innen kultur- og samfunnsliv gjennom management-tjenester, forretningsutvikling, distribusjon og booking.

Som manager er jeg opptatt av at alle profiler, uavhengig av budskap og behov, skal være en del av et sterkt og kreativt fellesskap.

DU skal høre til - ikke bare passe inn!

Hos UGB Consulting AS vil du bli ivaretatt. Jeg ser deg, og tar meg tid til å lytte. 

 

Jeg har en proaktiv arbeidsmetode, og vil bruke mitt nettverk i media for å få deg og ditt budskap synlig der målgruppen din er. 

 

Sammen legger vi en kreativ strategi som er riktig for deg. 

MOBILTELEFON
Fjellklatrer

INDIVIDUELL COACHING

DU KAN ENDRE RETNING - HER OG NÅ!

Står du i en utfordrende endringssituasjon eller skal ta valg som gjør deg handlingslammet og redd? Holder du tilbake og tør ikke si fra om egne behov? Har du høyt stressnivå og kjenner at det går på helsen løs? 

​Det meste i livet kan endres eller forbedres. Ikke la frykt eller frustrasjon overta livsgleden din. 

Selv om det kanskje ikke føles slik akkurat nå, så har du alle ressursene som trengs for å leve et meningsfylt, godt og unikt liv. 

Jeg kan hjelpe deg på veien dersom du føler stagnasjon, står midt i en endring eller skal ta avgjørende veivalg på jobb eller privat. 

Samtaler kan gjennomføres online eller på mitt kontor på Røa i Oslo. 

Velkommen til meg! 

Om Coaching: 

Som Gestaltcoach student siste året ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole tar jeg gunstige priser. Jeg har taushetsplikt og er medlem av GPO (Gestalt Praktiserende i Organisasjoner )

Gestaltmetoden er baserte på idéen om at hvem vi til enhver tid er, påvirkes av situasjonen vi befinner oss i. Ved å bli oppmerksomt tilstede i øyeblikket får vi øye på nye valgmuligheter og får det beste utgangspunktet for å ta kloke avgjørelser.

 

I 2009 ble jeg sertifisert NLP Master Coach.

NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) betyr kort fortalt læren om hvordan du får frem de beste ressursene i deg selv.

bottom of page