top of page

Mer om min bakgrunn

 

Jeg er oppvokst på gård på Vestlandet. Der lærte jeg tidlig å sette pris på naturen, følelsen av frihet og hva god arbeidsmoral betyr. Min bestefar var min helt. En arbeidskar som var «hel ved» - og som jeg såg veldig opp til. 

Jeg har tatt med meg grunnleggende verdier fra oppveksten min inn i voksenlivet. Å leve autentisk, være tro mot meg selv, ha en god arbeidsmoral og være et godt medmenneske er noen av verdiene jeg ønsker å leve etter. 

 

Nå ønsker jeg å være der for deg. Som en god samtale og samarbeidspartner - som kan bidra til vekst, muligheter og få frem det beste potensiale i din situasjon eller for ditt firma.  

Jeg har bak meg over 23 år i mediebransjen. Det har gitt meg solid erfaring og mye kunnskap som jeg tar med meg videre på veien.  

I TV 2 har jeg gjennom mange år jobbet som PR- og medierådgiver. Jeg har hatt PR-ansvar for flere hundre deltagere og programledere i store TV-suksesser som «Skal vi danse», «Hver gang vi møtes» og «Jakten på kjærligheten» samt større dramaserier, reality, dokumentar- og fakta-programmer.  

 

Jeg har i tillegg erfaring fra TV 2 Nyhetene og fra Bergensavisen.  

Siden 2009 har jeg vært sertifisert NLP Master Coach og jeg studerer nå Gestaltcoaching siste året ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. 

 

Det gir meg mye personlig å få være en samtalepartner og støtte for mennesker som ønsker endring. 

UGB_Senneset_edited.jpg

Magnus Due-Tønnesen 

CCO, Fremantle Norge AS

Unn Grethe Berge er dedikert, hyggelig, engasjert, kunnskapsrik og profesjonell som PR- rådgiver og samarbeidspartner.

Berge har sørget for godt innhold på sosiale medier og solgt inn mange store presseoppslag gjennom sesongene. 

 

Berge har fulgt opp programledere, bønder og deltagere gjennom syv sesonger av «Jakten på kjærligheten» og «Kjærlighet til alle»  på TV 2 Play på en glimrende måte. Hun står trygt i utfordringer som har dukket opp underveis.

 

294021627_8049048918446333_7086648744520483805_n.jpg

Connie Barr

Redaktør, Hver Gang Vi Møtes

Unn Grethe har gjort en formidabel innsats som TV 2s PR-ansvarlige for «Hver gang vi møtes» gjennom flere år. 

 

Med sitt fremoverlente engasjement har hun vært rå på innsalg til mediene, og trygget de medvirkende artistene med 

sin faglige grundighet

og etiske standard.

Arne.jpeg

Arne Haugen

CEO, EAT

Unn Grethe gjorde en fantastisk jobb mht. å sikre best mulig oppmerksomhet rundt lanseringen av dokumentarserien «Gunhilds verden» på TV 2.

 

Berge hadde møter med Gunhild Stordalen og meg i forkant av lanseringen, laget pressemelding, oppfølging av presseavtaler med hensyn til intervjuer og gjesteopptreden for Gunhild på TV og i andre medier. Berge fulgte opp  fotoshoot, sosiale medier m.m.

Berge jobber veldig effektivt og profesjonelt, og hadde stort fokus på solid informasjonsflyt og trygghet gjennom hele prosessen.

bottom of page